Loading...
— SLAPEN IN HET PARK 2018-11-16T09:25:04+00:00

SLAPEN IN HET PARK

Buitengewoon slapen in het stadspark van Nijmegen.
Dé perfecte combinatie van luxe & natuur

Op zoek naar een buitengewone overnachting? Op Landgoed Brakkesteyn, in het monumentale Koetshuis, bevinden zich drie goed bewaarde, luxe appartementen. Elk appartement kent een eigen stijl, verhaal en inrichting, maar alledrie zijn ze stijlvol, comfortabel en ruim van opzet. Ieder appartement beschikt over een eigen ingang, keuken, luxe badkamer en masterbed.

DAAROM PARC APARTMENTS

✓ Unieke combinatie van rust en groene park gemixt met ‘stadse’ luxe en comfort
✓ Vlakbij Radboud UMC, centrum van Nijmegen en vele wandelroutes
✓ Bijzondere stijl en inrichting, stap echt even in een andere wereld…

Ga naar de Parc Apartment website

DE LOFT

Dit appartement is gelegen op de eerste etage van het monumentale Koetshuis en beschikt over een prachtig uitzicht over Park Brakkesteyn.
Of u voor één overnachting komt of voor een wat langer verblijf, u komt hier volledig tot rust. Een royaal appartement met aparte zitkamer en TV, ruime badkamer met ligbad, douche, aparte keuken en buitenterras en prachtig uitzicht op de landelijke omgeving.

DE PARKKAMER

Deze Parkkamer is gelegen op de begane grond van het monumentaal koetshuis en beschikt over een eigen terras, vaatwasmachine en ligbad.
De hoge deuren en plafonds in deze kamer zijn altijd gebleven en ademen vandaag de dag nog steeds de authentieke sfeer van uit. Verder beschikt de Parkkamer over een ruime zitkamer met tv, een grote keuken van alle gemakken voorzien, een prachtige badkamer met ligbad en een hal met apart toilet.

HET SOUTTERAIN

Dit appartement is gelegen in het souterrain van het monumentale Koetshuis en beschikt over een eigen terras. De inrichting is warm en stijlvolle en het appartement is omgeven door een oase van rust.Het Souterrain is een royaal appartement, voorzien van een aparte zitkamer met TV, badkamer met douche en keuken. Naast het appartement ligt een prachtige tuin met een heerlijk buitenterras waar u uitzicht heeft over het park.