Loading...
— RESTAURANT BEAU 2019-02-15T08:39:23+00:00

Restaurant Beau

Wij verwelkomen u graag bij Restaurant BEAU. Samen met ons team verkennen wij van woensdag tot en met zondag de wensen van gasten en combineren deze met passende wijnen en spijzen.

De Franse keuken is ambitieus, klassiek met Aziatische invloeden. Geïnspireerd door de seizoenen en gedreven door nieuwe combinaties serveren wij uw lunch of diner op het overdekte en verwarmde terras, zolang de weersomstandigheden het toelaten. BEAU ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Parijse nonchalance. De stijlvolle ruimtes kunnen op maat worden gecombineerd tot ideale plek voor uw receptie, lunch, diner en of feest.

U vindt Restaurant BEAU op nog geen 10 minuten van het centrum van Nijmegen in de ‘achtertuin’ van de Radboud Universiteit en het St Radboud Ziekenhuis.

Dineren

Met respect voor de seizoenen wordt met pure ingrediënten gepaard met mooie wijnen een smaakbeleving gecreëerd. U kunt in een ongedwongen sfeervolle ambiance met een Parijs tintje genieten van de Franse keuken.
Gelegen in het mooie Park Brakkenstein met schitterend uitzicht op het Koetshuis beschikt restaurant Beau over het juiste décor voor een onvergetelijke avond.

Private dining

De privacy van een huiskamer gecombineerd met het gemak van een restaurant. Dat is wat Private Dining biedt. De perfecte locatie voor mensen die niet gestoord of herkend willen worden maar in besloten gezelschap willen dineren. Private Dining is 7 dagen per week mogelijk en voor gezelschappen vanaf 10 personen. In overleg met u bepalen we welke ruimte op Landgoed Brakkesteyn het beste geschikt is voor uw lunch of diner

 

Nu direct online reserveren!

Restaurant Beau

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

+31(0)24 355 39 49
info@restaurant-beau.nl

Direct reserveren!

Restaurant Beau

Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

+31(0)24 355 39 49
info@restaurant-beau.nl