Loading...
—- MEETINGS EN EVENTS 2019-03-07T09:54:41+00:00

OVER LANDGOED BRAKKESTEYN 

Een buitengewone evenementenlocatie in het stadspark van Nijmegen

Landgoed Brakkesteyn is een warme plek waar mensen bij elkaar komen en waar mensen geraakt worden.
Voor alle soorten van ontmoetingen en bijeenkomsten brengen we mensen samen op een inspirerende plek waar oprechte aandacht vanzelfsprekend is. Verrassen, verbinden en verzorgen vertalen we in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service door eigenwijze talenten en oprechte en langdurige samenwerkingen.
Ons team, met een passie voor gastvrijheid, zorgt dat u uw thuis voelt. Op het landgoed openbaart zich een wereld van oneindige mogelijkheden voor evenementen, vergaderingen, diners en meer.

MEETINGS

Landgoed Brakkesteyn is een uitzonderlijke vergaderlocatie te noemen, waar zakelijk en modern perfect samen gaan met de monumentale charme. Het landhuis biedt een oase van rust in het hart van de stad Nijmegen. Er zijn diverse ruimtes van verschillend formaat, geschikt voor kleine vergaderingen en workshops tot intieme vergaderdiners.

EVENTS

Met haar rijke geschiedenis, twee karakteristieke locaties en het prachtige park is Landgoed Brakkesteyn een evenementenlocatie met karakter. Het landgoed is veelzijdig waardoor de mogelijkheden voor uw event eindeloos zijn. Van groot personeelsfeest tot intiem familiediner en van een bruiloft tot borrel, het kan hier allemaal!

TROUWEN

Landgoed Brakkesteyn in een buitengewone trouwlocatie. Het landgoed bestaat uit twee prachtige monumentale locaties – Het Koetshuis en het Landhuis – met elk een eigen uitstraling en sfeer. Hier kan getrouwd worden in elk seizoen, een unieke en rustige plek in Nijmegen waar de landelijke omgeving perfect wordt gecombineerd met hedendaagse en moderne invloeden.

Ga naar de landgoed brakkesteyn website