Loading...
— GROEPEN 2019-03-06T14:24:50+00:00

Mogelijkheden voor groepen

Wij verwelkomen u graag bij Restaurant BEAU. Samen met ons team verkennen wij van woensdag tot en met zondag de wensen van gasten en combineren deze met passende wijnen en spijzen.

De Franse keuken is ambitieus, klassiek met Aziatische invloeden. Geïnspireerd door de seizoenen en gedreven door nieuwe combinaties serveren wij uw lunch of diner op het overdekte en verwarmde terras, zolang de weersomstandigheden het toelaten. BEAU ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Parijse nonchalance.

Wilt u restaurant Beau een bezoek brengen met een groep van 10 personen of meer? Speciaal voor groepen hebben wij diverse menu opties. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem met vragen gerust contact met ons op.

Met respect voor de seizoenen wordt met pure ingrediënten gepaard met mooie wijnen een smaakbeleving gecreëerd. U kunt in een ongedwongen sfeervolle ambiance met een Parijs tintje genieten van de Franse keuken. Gelegen in het mooie Park Brakkesteyn met schitterend uitzicht op het Koetshuis beschikt restaurant Beau over het juiste décor voor een onvergetelijke avond.

GROEPEN VANAF 10 PERSONEN

De privacy van een huiskamer gecombineerd met het gemak van een restaurant. Dat is wat private dining biedt. Private dining is perfect  voor mensen die niet gestoord of herkend willen worden maar in besloten gezelschap willen dineren. private dining is mogelijk voor gezelschappen vanaf 10 personen. Neem voor meer informatie over private dining contact met ons op.

Neem contact met ons op