Loading...
Beau viert de seizoenen 2019-05-24T09:29:16+00:00

BEAU VIERT DE ZOMER!

Beau viert vanaf nu ieder seizoen samen met jullie. Wanneer de nieuwe seizoenskaart zijn intrede doet, vieren we dit een weekend lang met fijne activiteiten.

Op zaterdagmiddag 22 juni verzorgen we een fijne roséproeverij van Walraven Sax. Proef alvast de heerlijkste rosés die deze zomer niet mogen ontbreken. Zaterdagavond bieden we weer een unieke mogelijkheid om de vele smaken van onze nieuwe kaart te proeven.

Op zondag 23 juni is het uiteraard weer tijd voor Lazy Sunday. Geniet deze editie van heerlijke livemuziek,  lekker eten en drinken, de omgeving en onze activiteiten. Dé dag voor familie/vrienden om de middag onbezorgd en genieten.

Lees hieronder alles wat je moet weten over Beau viert de zomer

EEN HEERLIJKE PROEVERIJ

Zaterdag 22 juni
Deze zaterdag staat ontdekken centraal. Geniet van een heerlijke roséproeverij van Walraven Sax en proef de smaken van de zomer. Uiteraard met een aantal kleine en passende gerechtjes van Beau. De proeverij start op zaterdagmiddag 15:30 uur en de kosten bedragen €14,50 per persoon. Aanmelden? Leuk! Stuur ons een e-mail met je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je komt.

Een keuze maken uit de menukaart vaak lastig? Dat snappen we helemaal! Daarom bieden we je speciaal deze avond de mogelijkheid om de vele smaken van onze kaart te proeven. Naast het a la carte menu kun je namelijk 5 kleine gerechtjes van de kaart bestellen voor €37,50 per stuk. Stel zelf je eigen proefmenu samen!

ZONDAG STAAT VOOR GENIETEN BIJ BEAU

Zondag 23 juni
Geniet met Lazy Sunday van het onbezorgde zondagsgevoel samen met familie en vrienden. Ook deze editie zorgt de DJ voor live muziek vanaf 14:30 uur.  Alle fijne klassiekers zijn te vinden!

Een actieve zondag? Speel met elkaar jeu de boules en croquet in het park. Geniet van de omgeving en maak een fijne middagwandeling in het park of pak een voetbal  om een balletje te trappen.

Lazy Sunday is genieten, ontspannen en samenzijn! Proef naast de nieuwe gerechten de wijnen van het seizoen of één van de heerlijke cocktails bij de pop-up bar. Ook op de kaart : High-wine! Geniet van een glas Cava, een royale borrelplank en chef’s dagspecial met 2 glazen passende wijnen.

Loop overdag gerust binnen, reserveren hoeft niet. Enkel dineren? Dan raden we aan online te reserveren.

Let op: Onze nieuwe zomerkaart is nog niet in te zien. De chef is daar momenteel druk mee bezig en zal in de week van 22 juni online staan.