Loading...
Beau viert de seizoenen 2019-03-14T13:59:21+00:00

BEAU VIERT DE LENTE!

Beau heeft nieuws! Vanaf nu viert Beau met jullie ieder seizoen. Wanneer de nieuwe seizoenskaart zijn intrede doet, vieren we dit drie dagen lang met jullie. Van vrijdag tot en met zondag en iedere dag een andere activiteit.

We starten op vrijdag 29 maart met onze nieuwe lentekaart en hebben we een mooie aanbieding. Na het diner schuiven we de tafels weg en wordt er gedanst bij Beau! Op zaterdagmiddag 30 maart verzorgt Sauter Wijnen een heerlijke wijnproeverij en proef je de wijnen van komend seizoen. Zaterdagavond bieden we een unieke mogelijkheid om de vele smaken van onze nieuwe kaart te proeven.

Op zondag 31 maart gaan we officieel van start met ons Lazy Sunday concept! Vanaf dan vindt iedere zondag Lazy Sunday plaats bij Beau. Dé dag voor familie/vrienden om de middag onbezorgd en genietend door te brengen bij Beau. Geniet van lekker eten en drinken, de omgeving en activiteiten.

Lees hieronder alles wat je moet weten over deze drie dagen!

DANSEND HET WEEKEND IN MET DJ NOUT

Vrijdag 29 maart
Op deze dag gaat onze nieuwe lentekaart van start en kun je als eerste onze nieuwe gerechten proeven. Speciaal op deze avond krijg je bij Beau een 4-gangen diner voor de prijs van een 3-gangen diner!

Na het diner, rond een uurtje of 21:30 uur schuiven we de tafels aan de kant en kan er gedanst worden op de fijne plaatjes van DJ Nout. De voetjes gaan deze avond van de vloer op fijne discohitjes van ’s werelds beste artiesten. Luid en dans het weekend in bij Beau!

Toegang tot de dansvloer vrijdag is gratis. Eerst heerlijk komen dineren en onze nieuwe kaart proeven? Reserveer dan gemakkelijk een tafel door online te reserveren.

EEN HEERLIJKE WIJNPROEVERIJ BIJ BEAU

Zaterdag 30 maart
Deze zaterdag staat ontdekken centraal. Geniet van een wijnproeverij van Sauter Wijnen en proef de smaken van de lente. Uiteraard met een aantal kleine en passende gerechtjes van Beau. De proeverij start op zaterdag 15:30 uur en de kosten bedragen €14,50 per persoon. Aanmelden? Leuk!  Stuur ons een e-mail met je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je komt.

Een keuze maken uit de menukaart vaak lastig? Dat snappen we helemaal! Daarom bieden we je deze avond de mogelijkheid om de vele smaken van onze kaart te proeven. Naast het a la carte menu kun je namelijk kleine gerechtjes van de kaart bestellen voor €7,50 per stuk. Stel zelf je eigen proefmenu samen. Ook zullen we onze nieuwe wijnen toelichten en je van wijnadvies te voorzien.

IEDERE ZONDAG STAAT VOOR GENIETEN BIJ BEAU

Zondag 31 maart
Dé kick-off van Lazy Sunday! Vanaf zondag 31 maart vindt iedere zondag Lazy Sunday plaats bij Beau. Geniet van het onbezorgde zondagsgevoel samen met familie en vrienden.
Deze editie zorgt de Wijn&Vinyl Mobiel vanaf 14:30 uur voor fijne plaatjes. Maak zelf een fijne combinatie van geluid en smaak door een greep te doen in de bakken vol vinylklassiekers of laat je door Nout adviseren. Alle fijne klassiekers zijn te vinden!

Een actieve zondag? Speel met elkaar jeu de boules en croquet in het park. Geniet van de omgeving en maak een fijne middagwandeling in het park of neem een voetbal mee om een balletje te trappen.

Lazy Sunday is genieten, ontspannen en samenzijn! Proef naast de nieuwe gerechten de wijnen van het seizoen of één van de 5 heerlijke gin-tonics bij de pop-up bar. Nieuw op de kaart : High-wine! Geniet van een glas Cava, een royale borrelplank en chef’s dagspecial met 2 glazen passende wijnen.

Loop overdag gerust binnen, reserveren hoeft niet. Enkel dineren? Dan raden we aan online te reserveren.

Alvast voor in de agenda: Op 21,22,23 juni viert Beau de zomer!