Loading...
— AGENDA 2019-03-12T08:55:25+00:00

VRIJDAG 29 MAART

Dansend het weekend in met Beau! DJ Nout Arntz zorgt vrijdagavond voor fijne discohitjes van ’s werelds beste artiesten. Vooraf dineren? Deze dag gaat onze nieuwe lentekaart van start en kun je als eerste onze nieuwe gerechten proeven. Speciaal op deze avond krijg je bij Beau een 4-gangen diner voor de prijs van een 3-gangen diner.

Lees alles over Beau viert de Lente

ZATERDAG 30 MAART

Geniet ’s middags van een heerlijke wijnproeverij en proef de wijnen van komend seizoen. ‘S avonds kun je een eigen proefmenu samenstellen, een unieke kans om de vele smaken van onze nieuwe kaart te proeven. Naast het a la carte menu kun je namelijk alleen deze avond kleine gerechtjes van de kaart bestellen voor €7,50 per stuk.

Lees alles over Beau viert de lente

ZONDAG 31 MAART

Vanaf zondag 31 maart is iedere zondag Lazy Sunday. Lazy Sunday is genieten met familie en vrienden, ontspannen en samenzijn. Deze editie zorgt de Wijn&Vinyl mobiel voor fijne plaatjes. Alle klassiekers zijn te vinden! Proef naast de nieuwe gerechten heerlijke gin-tonics bij de pop-up bar of geniet van een nieuw item op onze kaart: de high-wine!

Lees alles over Beau viert de lente 

ZONDAG 21 APRIL &
MAANDAG 22 APRIL

Kom zondag 21 april of maandag 22 april naar Beau en geniet met familie en vrienden van een heerlijke culinaire paasbrunch. Vanaf 12:00 uur geniet je voor €22,50 per persoon van heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Dit bedrag is exclusief dranken. Kijk voor meer meer informatie en de inhoud van de brunch op onze pagina.

Lees alles over Pasen bij beau