Private Business Lunch of Diner

De privacy van een vergaderzaal gecombineerd met het gemak van een restaurant. Dat is wat private dining biedt. De perfecte locatie voor mensen die niet gestoord of herkend willen worden maar wel met een gezelschap willen dineren in onze private dining room, de Salon. Onze salon biedt plaats aan maximaal 19 personen, heeft aan twee zijden openslaande deuren naar een privé terras. De private dining salon heeft een grote openhaardschouw met hoge plafonds met originele ornamenten en is in wit uitgevoerd. Dé perfecte ambiance voor een rustig besloten  zakelijk diner of lunch.

Het is uiteraard ook mogelijk om presentaties te geven in onze Private Dining salon. Op verzoek stellen wij onze presentatiemiddelen (tegen betaling) beschikbaar zoals een flipover, beamer, prohectiescherm of lessenaar. Via onze WiFi kunt u het internet op. Voor vergaderingen worden standaard notitieblokjes, naamkaartjes en pennen klaargelegd.

Een presentatie of vergadering in onze Private Dining lounge kunt u natuurlijk ook combineren met aansluitend een lunch of diner in ons à la carte restaurant.

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat Private Dining alleen voor de 'rich & famous'  is weggelegd. Niets is minder waar. Onze Private Dining lounge staat voor ieder gezelschap van 19 personen of minder ter beschikking.

Restaurant BEAU impressie

Chalet Brakkestein Bekijk Chalet Brakkestein impressie