BEAU Trouw Partners

PARTNERS

Om uw trouwdag helemaal tot een succes te maken, werkt Restaurant BEAU samen met gespecialiseerde partners.

PHOTOYOU

Ik wil graag mijn liefde en passie voor de fotografie met jullie delen en de bijzondere momenten en  emoties vastleggen. De sfeer, spontaniteit, gevoelens en de echtheid zijn de sterke punten van mijn werk.

Photoyou komt met twee fotografen naar jullie huwelijk. Op die manier nemen we foto’s uit  verschillende hoeken  en worden alle gebeurtenissen nóg beter vastgelegd. Meestal fotograferen wij de gehele huwelijksdag – van de make-up en het aankleden van de bruid tot en met het huwelijksfeest.
Wij geven speciale aandacht aan details en de veelzeggende momenten van de dag.
Na de reportage maken wij een prachtige fotopresentatie bij ons in de studio, waarbij jullie, samen met ons een selectie maken. Daarna wordt de selectie tot het eindresultaat verwerkt.
Bij aflevering van het huwelijksalbum maken wij voor jullie een Web Photo Gallery,  zodat vrienden en familie die ver weg wonen alvast jullie foto’s online kunnen  bekijken.
Bij alle pakketten krijgen jullie een uniek, prachtig huwelijksalbum van de hoogste kwaliteit leer. Het boek is exclusief ontworpen door Photoyou om het nog
persoonlijker te maken.                       
‘Graag tot ziens bij Photoyou’

Magdalena Heijting

http://www.photoyou.nl

 

WEDDING-DJ

Wedding DJ behoort al jaren tot één van de meest professionele en exclusieve sfeermakers binnen de Nederlandse trouwbranche. Hij beschouwt een bruiloftsfeest als een uiterst persoonlijke aangelegenheid en maakt van elke samenwerking echt iets bijzonders.

Elke bruiloft is uniek en iedere nieuwe samenwerking bijzonder. Zeer gepassioneerd, een gigantisch inlevingsvermogen en een grenzeloos enthousiasme zijn enkele kenmerken die als géén ander horen bij de Wedding DJ. Gedragen door een chique en stijlvolle set met een subliem geluidssysteem, in combinatie met een schat aan ervaring, maken van elk bruiloftsfeest een onvergetelijke beleving. Zeker in een gelegenheid als Restaurant Beau komt dit maximaal tot zijn recht en ligt eea mooi in het verlengde van de bijzondere ruimte en het sfeervolle interieur.

Iedere samenwerking gaat vooraf aan een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend orientatiegesprek waarin wensen en verwachtingen worden besproken, eventueel in combinatie met het uitwisselen van creatieve tips en ideeën die kunnen bijdragen aan een geslaagd bruiloftsfeest.

Contactgegevens:
Wedding DJ
Tel: +31 (0)6 – 53 61 51 22
Mail: info@wedding-dj.nl
Site: www.wedding-dj.nl

Download de Wedding DJ / Restaurant BEAU flyer

 

Restaurant BEAU impressie

Chalet Brakkestein Bekijk Chalet Brakkestein impressie