X

Unieke trouwlocatie

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u voornemens te gaan trouwen? Dan kunnen wij vast veel voor u betekenen en u een onvergetelijke dag bezorgen. Restaurant BEAU, gelegen op het cultuurhistorisch Landgoed Brakkesteyn, is een officiële trouwlocatie.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, bij voorkeur op een doordeweekse dag of avond (maandag, dinsdag, woensdag), om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. 

Landgoed Brakkesteyn

De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot 1634.  Historische ‘getuigen’ zijn het voormalige landhuis waarin Restaurant BEAU is gevestigd, de originele lanenstructuur van het eeuwenoude sterrenbos en het monumentale koetshuis met paardenstallen.  De naam ‘BEAU’ sluit perfect aan bij de Franse huisstijl en de mediterrane keuken. Geïnspireerd door de seizoenen en gedreven door nieuwe combinaties serveren wij uw lunch of diner op het overdekt en verwarmd terras, zolang de weersomstandigheden het toelaten. BEAU ademt een ongedwongen sfeer met een vleugje Franse nonchalance. De stijlvolle ruimtes kunnen op maat worden gecombineerd tot ideale plek voor uw receptie, diner en of feest.  Trouwen in BEAU maakt deze dag extra speciaal, ofwel ‘un BEAU mariage’! 

Officiële trouwlocatie van de gemeente Nijmegen

Het feit dat Restaurant Beau een officiële trouwlocatie van de gemeente Nijmegen is, maakt het mogelijk dat u in BEAU het jawoord geeft en deze ceremonie laat volgen met een receptie, diner en/of feestavond, dit alles op één historische locatie!
Aanvullende informatie nodig? Beau is een officiële trouwlocatie.

Een huwelijks- of partnerschapceremonie duurt ongeveer 45 minuten. Als u gaat trouwen dan dient u hiervan eerst aangifte te doen bij de gemeente waarin u of uw partner ingeschreven staat. De ambtenaar van de burgerlijke stand controleert of u kunt en mag trouwen. Dit is het  zogenaamde 'in ondertrouw gaan'. De minimale wettelijke wachttijd tussen ondertrouw en het huwelijk bedraagt 14 dagen. Om een huwelijk goed te kunnen voorbereiden vraagt de gemeente u één maand voor de huwelijksvoltrekking in ondertrouw te gaan. De aangifte (ondertrouw) is één jaar geldig na de dag van aangifte.

Bezoek voor meer informatie de website van Gemeente Nijmegen http://www2.nijmegen.nl/gemeente/Stadswinkel/Trouwen

Trouwen bij Restaurant BEAU

Trouwen bij Chalet Brakkestein Trouwen bij Chalet Brakkestein