Chambre BEAU

Op het 17de eeuwse Landgoed Brakkestein, net buiten het centrum van Nijmegen, ligt een stijlvol landhuis waarin restaurant BEAU met het bijbehorend koetshuis is gevestigd. Een waardevol ‘cultuurhistorisch’ monument midden in een park met nog zichtbaar de historische elementen van een sterrenbos.

Dit voormalige koetshuis dateert uit 1916 en bevat 3 luxe suites die een authentieke sfeer combineren met moderne voorzieningen, zoals: audio­ en tv­apparatuur (flatscreens), espressoapparaat, standaard keukenbenodigdheden, föhn en gratis wifi. Elke suite is in een eigen Franse stijl gedecoreerd en beschikt over een slaapkamer met een comfortabel kingsize bed, zitkamer, keuken, badkamer (2 met ligbad) en een eigen toilet. Op de begane grond bevindt zich een romantische bruidssuite voor een onvergetelijke huwelijksnacht.

Gezien de unieke ligging kunt u hier maximaal genieten van de natuur en privacy en zijn de suites uitermate geschikt voor een langer verblijf, maar ook voor een weekendje weg of een zakelijke overnachting op niveau. Parkeervoorzieningen zijn ruim voorhanden en gratis.

Het vriendelijke personeel van Restaurant BEAU staat iedere dag van de week klaar om u te verwelkomen voor een lunch of diner.

Prijzen vanaf € 150,-­ per suite per nacht, exclusief ontbijt.

Reserveringen/info tel.: 024 - ­35 53 949

http://chambre-beau.nl

Impressie Chambre BEAU

Chambre bij Chalet Brakkestein chambre bij Chalet Brakkestein